1157 Sq.Ft. Fully Finished Bi-Level ðŸ¡, 3 ðŸ›ï¸, 3 ðŸ›€, With A Short Walk To The Abbey Centre!🚶‍♂️

This is not a cookie cutter home! This 1157 sq. ft. bi-level has some awesome custom living spaces & quality finishes throughout. To the left of the entryway is a spacious living room with a soaring ceiling & large bay window providing lots of natural light. The kitchen is complete with dark stained cabinetry, under cabinet lighting & an upgraded stainless steel appliance package. The dining room has a nice sized window overlooking the south-east facing backyard. The master bedroom is huge & has a good sized walk-in closet & 3 piece ensuite bathroom. Completing the main floor is another good sized bedroom & the main 4 piece bathroom. Downstairs has a large family room/theatre room complete with a wet-bar & dimming light switches. There is also a spacious bedroom & laundry room finishing off the basement. The backyard is fully fenced, landscaped with an extra 2 feet of topsoil around the home for drainage, has a gravel parking pad & a fire-pit to enjoy in the summer. Some other upgrades include an HE furnace, central vacuum & attachments, rough-in underfloor heating & more. This home is a very short walk to the Abbey Centre, shopping, a school & parks. Take advantage of the incredible value this home offers today!

For more information regarding this property, or other Blackfalds real estate inquiries, please contact Craig at 403.872.0198 or by email at craig@flemingrealtygroup.com.

Comment